ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ INTERNET EXPLORER

Η λύση αυτή παρέχει προστασία μόνο εφόσον εγκατασταθεί στον υπολογιστή.

Συγκεκριμένα εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή «Αυτόματες Ενημερώσεις» (Automatic Updates) τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μεταβείτε από την επιλογή «Προγράμματα» στην «Ενημέρωση των Windows» («All Programs» => «Windows Updates») και να ελέγξετε τις καινούργιες ενημερώσεις ώστε να τις «κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας και μέσω του link: http://update.microsoft.com

Ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί ασφαλές εργαλείο περιήγησης στο Διαδίκτυο και σε καμία περίπτωση, η Microsoft, δεν συνιστά την αντικατάσταση του Internet Explorer από άλλους browsers.

Oι καταναλωτές που θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα ασφάλειας μπορούν να αποταθούν στο link: http://www.microsoft.com/hellas/protect/default.mspx όπου και διατίθενται περισσότερες πληροφορίες για την ενίσχυση της ασφάλειας του υπολογιστή τους.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία συστήνει σε όλους τους χρήστες, να ενημερώνουν τακτικά τις λύσεις anti-virus που διαθέτουν και να διατηρούν στο υψηλότερο επίπεδο τις ρυθμίσεις ασφαλείας στον Internet Explorer, για να έχουν μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Microsoft http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/961051.mspx

Η είδηση εδω

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: