11η Διεθνής Έκθεση για την Eκπαίδευση..ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ!!!

250 εκθέτες από την Eλλάδα και 15 άλλες χώρες και με 20,000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, η EKΠAIΔEYΣH αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Eλλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Eυρώπη.

H EKΠAIΔEYΣH καταφέρνει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό να δώσει μία πλήρη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους κι αν βρίσκονται: ΜΑΘΗΤΕΣ, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και οικογένειες που επιζητούν να επιλέξουν την κατάλληλη σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.

H έκθεση είναι μία από τις πολυτιμότερες πηγές πλούσιων και αξιόπιστων πληροφοριών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ (Ι.Ε.Κ,ΤΕΙ,ΚΟΛΛΕΓΙΑ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: